7 Aralık 2011 Çarşamba

"1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" LİNÇÇİ Ömer Kurhan'ın yayından kaldırtmak istediği video!


Türkiye tiyatro sanatını yeniden kurgulayan bu kuramsal ve köktenci video konuşması, LİNÇÇİ müşteki Ömer Faruk Kurhan'ın avukatları Uğur Demirci Tosun'la İnan Yılmaz'ın yayından kaldırtma çabalarına karşın, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yiğitçe mücadelesi, bilirkişi raporunun Hilmi Bulunmaz lehine yazılıp, T.C. İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıçlığı'nın nesnel hukuk kurallarına göre davranması sonucu BERAAT ile sonuçlanmıştır. Bu kuramsal ve köktenci video konuşmasını, uzun bir mücadeleden sonra "yargıç garantisiyle" izliyorsunuz!


İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıçlığı'nın BERAAT ettirdiği videoyu binlerce kişi severek izledi!!!

Boğaziçi Üniversitesi gölgesinde yaşayan LİNÇÇİ ve Shakespeare çocuğu Ömer F. Kurhan'ın yargılattığı videomuzu 41.800 kişi izledi!

Videomuzu sunmak için attığımız yukarıdaki başlıkta bulunan "1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" sözleri, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan tam 25.000,00 TL isteyen LİNÇÇİ ve Shakespeare çocuğu Ömer F. Kurhan'a karşı hazırlanan "BİLİRKİŞİ RAPORU"ndan alınmıştır!


***




Oyun'un notu: Videolarımızın izlenme rakamları, vimeo.com sitesinde zaman zaman "geç" yayınlanmaktadır. Bizim yayınladığımız rakamları inandırıcı bulmama eğilimindeki kişilere, bir tek önerimiz var; lütfen, videomuzu yayınlayan vimeo.com sitesindeki "Statistics" bölümünde bulunan sayıları, geriye doğru, deli pösteki sayar gibi toplayınız! Yine de bize inanmazsanız, lütfen, en yakın Cumhuriyet Savcılığı'na gidip bizi şikâyet ediniz!!!




***


Ayrıca bakınız:

Henüz anlaşılır bir karar yazma yeteneği bulunmayan hâkimler, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine, LİNÇÇİ kişilerin lehine karar veriyorlar!

AKP'li Ertuğrul Günay'ı kapak yapan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğu, Hilmi Bulunmaz'ın yargıçlara hakaret ettiği yalanını söylüyor!!!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer F. Kurhan'ın sanık sandalyesine oturtup cezalandırmak istediği Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, BERAAT etti



LİNÇÇİ Ömer Kurhan ve avukatları Uğur Demirci Tosun'la İnan Yılmaz'ın mahkûm ettirmek istedikleri Hilmi Bulunmaz hakkındaki gerekçeli BERAAT kararı!