5 Mayıs 2007 Cumartesi

S. Günay Akarsu'yu tanıyanlar arıyor

Perşembe, 15 Şubat 2007

Çağrımızı ciddiye alan Toplumcu Tiyatrocular, S. Günay Akarsu ve dünya görüşü bağlamında değerlendirdikleri; tiyatro savaşımını, dergimiz üzerinden, okurlara duyuruyorlar...

Toplumcu tiyatroyu ciddiye alan, Özgür Başkaya, TOBAV Lokali'nde kafayı çekerek, AKM ve ülke sorunlarına ağlayacağına, tutmuş bize bir e-posta (daha) yollamış:

"Merhaba,

Toplumcu Tiyatro'nun dinamikleri olarak değerlendirdiğim; yüksek lisans tezimi yaparken (1960 sonrası dört yazar; İsmet Küntay, Oktay Arayıcı, Sermet Çağan, Vasıf Öngören), yoğun bir şekilde yararlandığım "Oyun" dergileri ve Tiyatro 70'leri, özel olarak incelemiş ve Günay Akarsu'nun inanılmaz çabasına hayran kalmıştım.

Günay Akarsu'nun izinden gidecek yeni dergiye elimizden gelen desteği yapacağımızı, Ankara ayağı olabileceğimizi vb.. bildirir, "hayırlı olsun" dileklerimizi sunarım.. kolay gelsin..

Özgür Tiyatro adına: Özgür Başkaya

Not: Burak Caney ismindeki kişinin sayfasına bakma gafletinde bulundum. Saldırının dört bir yandan olduğunu tekrar görmem dışında herhangi birşey yok.. Rezilliğe hiç bulaşmamayı uygun gördük şimdilik.. Ancak adab-ı muaşeret konusunda varolan sıkıntıları da değerlendirmek gerekir."

tıkla: bulunmaztiyatro