16 Haziran 2013 Pazar

Bulunmaz, Av. Reyhan Kayışlı'nın savunduğu Demirkanlı'ya sert çıktı...

T.C.
İSTANBUL
10. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'NA

DOSYA NO: 2012 / 650 ESAS

KONU: Sayın Yargıç Erol Başbuğ Bey'e beş maddeden oluşan notlar.

1 - Daha önce de sunduğum temel maddeleri yeniden sunuyorum:

a - "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYALARI" sürecindeki ciddi aktör Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Türkiye tiyatrosuna verdiği zararın
(Bakınız: http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=%22ENTELEKT%C3%9CEL+L%C4%B0N%C3%87+KAMPANYALARI%22&max-results=20&by-date=true)

b - "BİRİNCİ ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" zararının
(Bakınız: http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=%22B%C4%B0R%C4%B0NC%C4%B0+ENTELEKT%C3%9CEL+L%C4%B0N%C3%87+KAMPANYASI%22&max-results=20&by-date=true)

c - "İKİNCİ ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" zararının
(Bakınız: http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=%22%C4%B0K%C4%B0NC%C4%B0+ENTELEKT%C3%9CEL+L%C4%B0N%C3%87+KAMPANYASI%22&max-results=20&by-date=true)

d - "ÜÇÜNCÜ ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" zararının anlatılması, anlaşılması, belirtilmesi, incelenmesi, tartışılması gerekir... (Bakınız: http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=%22%C3%9C%C3%87%C3%9CNC%C3%9C+ENTELEKT%C3%9CEL+L%C4%B0N%C3%87+KAMPANYASI%22&max-results=20&by-date=true

2 - "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYALARI" eyleminin büyük ateşleyici "DEMİRKANLI AİLESİ" (Gülhan Avşar Demirkanlı ile Mustafa Şükrü Demirkanlı), başta "İFTİRA SUÇU" olmak üzere, çok suç işleyerek, İSTANBUL MAHKEMELERİ'nde yargılanıyorlar:

a - "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYALARI" ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Sahibesi Gülhan Avşar Demirkanlı adlı şahıs, İstanbul 24. Asliye Ceza Mahkemesi'nde "İFTİRA SUÇU SANIĞI" olarak (DOSYA NO: 2013/201 Esas) yargılanmaktadır...

b - "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYALARI" ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Kurucusu Eski Sahibi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şükrü Demirkanlı adlı şahıs, İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde ve İstanbul 27. Sulh Ceza Mahkemesi'nde "HAKARET SUÇU SANIĞI" olarak yargılanıyor.

c - "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYALARI" ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sorumluları Gülhan Avşar Demirkanlı ile Mustafa Şükrü Demirkanlı adlı şahıslar hakkında çeşitli savcılık soruşturmaları, kovuşturmaları da bulunup, hâlâ sürmektedir.

3 - "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYALARI" 1100 KİŞİLİK BİR LİNÇ ÖRGÜTÜ KURMA GİRİŞİMİ sonucu oluştuğundan, bu örgütün üyeleri olan kişi ve kuruluşlar da yakın incelemeye alınmalıdır:

aa - Ömer Faruk Kurhan adlı şahsın benim hakkımda açtırdığı, benim "BERAAT" etmemle sonuçlanan İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi bünyesindeki 2010/8 numaralı dosya, özellikle incelenmeyi hak eden hukuksal ipuçları içermektedir. Bu dosyayla "ÖRGÜT" algılanabilir...

bb - Gülhan Avşar Demirkanlı adlı şahsın benim hakkımda açtırdığı ve benim "CEZA ALMAMAMLA" ve gayet doğal olarak "DAVANIN REDDİ" ile sonuçlanan İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki 2010/8930 numaralı dosya, kılı kırka yararak incelendiğinde, "LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ" anlayışının izine ivedilikle rastlanabilir.

cc - Seval Deniz Karahaliloğlu adlı şahsin benim hakkımda açtırdığı İzmir Karşıyaka Adalet Sarayı'ndaki şu davalar da incelenmelidir:

aaa - 1. Asliye Hukuk Mahkemesi Esas No: 2012/597
bbb - 3. Sulh Ceza Mahkemesi DEĞİŞİK İŞ NO: 2011/536
ccc - 3. Sulh Ceza Mahkemesi DOSYA NO: 2012/289

4 - Benim verdiğim yararlı tiyatro mücadelesini, tiyatro sanatı diliyle engelleyemeyeceklerini anlayan "DEMİRKANLI AİLESİ" ve işbu ailenin avukatları BURHAN GÜN ile REYHAN KAYIŞLI, bu aileyle birlikte hareket eden kişi ve kuruluşların avukatları, DEDE HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU, EYYÜP FIRAT KUYURTAR, İBRAHİM DEMİRCİ, İNAN YILMAZ, MEHMET BOZKIR
MURAT ÇOBAN, SÜLEYMAN ANIL, UĞUR DEMİRCİ TOSUN"LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ ÜYELERİ" ile birlikte hareket ederek, benim "HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" ile LİNÇ edilmem için "CEZA VE HUKUK DAVALARI" başlattılar. Bâzıları benim lehime sonuçlandı. Avukatlar kendi adına da dava açtı.

5 - Bu arada, "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ" kuran "DEMİRKANLI AİLESİ", yayınladıkları Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin İzmir Temsilciliği ile Trabzon Temsilciliği'ni bana karşı kışkırttılar. Bunlarla ilgili olarak ayrıntılı belge, bilgi, delil, ispat, kanıt, tanık gereksinimi duyulduğunda sunacağım. Bunun daha fazlası var...

18/06/2013

HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ