11 Ekim 2015 Pazar

Haluk Bilginer'in vekili Avukat Süleyman Anıl da, tazminatla yargılanıyor!

T.C.
İSTANBUL
21. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'NA


DOSYA: 2015/343 Esas


KONU: Dâvâ dosyasında bulunması gereken belge ve bilgilerin sunumu


1 - Avukat Süleyman Anıl'ın işbirliği yaptığı Kemal Aydoğan, Nihat Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi tarafından desteklenen Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı, 19 Nisan 2007 tarihinde bana "ANA AVRAT" küfretti. Küfürleri artırarak sürdürüyor!

Tıklayınız: http://tiyatroyun.blogspot.com/2007/04/demirkanl-ana-avrat-svyor.html

2 - Avukat Süleyman Anıl'ın işbirliği yaptığı Kemal Aydoğan, Nihat Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi tarafından desteklenen Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı, 2008'de bana karşı "BİRİNCİ ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" düzenledi!

Tıklayın: http://tiyatroyun.blogspot.com/2008/03/bir-iftirann-bataklk-anatomisi.html

3 - Avukat Süleyman Anıl'ın işbirliği yaptığı Kemal Aydoğan, Nihat Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi tarafından desteklenen Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı, Nisan 2009 tarihinde "İKİNCİ ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" başlattı!

Tık http://tiyatroyun.blogspot.com/2009/04/yalan-makinesi-ve-kufurbaz-mustafa.html

4 - Avukat Süleyman Anıl'ın işbirliği yaptığı Kemal Aydoğan, Nihat Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi tarafından hukuksuz yargılandım!


(İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi Dosya No: 2011/217 Esas)

(İstanbul 35. Sulh Ceza Mahkemesi Dosya No: 2011/3218)

Tıklayınız: http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=2011/217+Kemal+Aydo%C4%9Fan+Nihat+Haluk+Bilginer+H%C3%BCseyin+Hilmi+Bulunmaz+%C4%B0stanbul+7.+Sulh+Ceza+Mahkemesi&updated-max=2014-03-24T03:30:00-07:00&max-results=20&start=1&by-date=true

Tıklayınız: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/search?q=%C4%B0stanbul+35.+Sulh+Ceza+Mahkemesi+Dosya+No:+2011/3218&max-results=20&by-date=true

5 - Avukat Süleyman Anıl'ın işbirliği yaptığı Kemal Aydoğan, Nihat Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi tarafından haksız ve hukuksuz yere yargılandığım birçok soruşturma ve kovuşturma sürerken, İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi Dosya No: 2011/217 Esaslı dâvânın önemli bir duruşmasında Avukat Süleyman Anıl beni tehdit etti. Bu nedenle kendisinden şikâyetçi olmama karşın, benim ifâdemi alan Kadıköy Başsavcı Vekili Sayın Ahmet Tayfun Balyemez, yanımda çalışan "BASİT BİR İŞÇİ" gibi gösterilerek, hem Ceza İşleri Genel Müdürlüğü, hem ilgili daire başkanlığı, hem baro ve hem de Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı hakka ve hukuka aykırı karar vererek, haksız yere benim yaklaşık olarak bir yıl hapisle cezalandırılmama neden oldular!... Her ne denli dosya Yargıtay'da olsa da, bunca haksız ve hukuksuz uygulamadan sonra hapis yatabilirim. Bu durum, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne aykırı olduğu için T.C., Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanır!


6 - Avukat Süleyman Anıl'ın işbirliği yaptığı Kemal Aydoğan, Nihat Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi tarafından desteklenen Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı ile aramızdaki onlarca dâvâ dosyalarının da incelenmesinde yarar var. Bu arada, yalnız Mustafa Şükrü Demirkanlı ile değil, onlarca haksız ve hukuksuz kişi ile de aramızdaki dâvâ dosyalarının incelenmesi sonucunda, Avukat Süleyman Anıl'ın "İnternet Çetesi" ile ilişkisi saptanabilir. Şahsıma karşı düzenlenen iki ayrı LİNÇ KAMPANYASI eyleminde binlerce kişi bana haksızlık yaptı. Onları da dâvâ etmeye başladım. Sayın Mahkeme ve Sayın Yargıç gereksinim duyarsa o dosyaları da saygıyla sunabilirim...


Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim. 12 Ekim 2015



HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ