9 Eylül 2009 Çarşamba

"Tiyatroya Fransız kalmak" istemeyenler; LİNÇ KARGALARInın (Tiyatro Yayıncıları Birliği) yazdıkları yalan haber/yorumları izlemeyip OYUN'u izliyorlar!

MUSTAFA DEMİRKANLI'YA BELGELİ YANITLAR

Tiyatro yayıncılığı?! (Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın verdikleri haklı ve onurlu mücadeleye omuz vermek yada omuz silkmek; işte bütün mesele bu!)

OYUN sitesinin sahibi Hilmi Bulunmaz, kendinden o denli emin ve o denli sıfır sansürden yana ki, kendisine sansür koyanlara bile asla sansür koymuyor!
(Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kaleme aldığı bu çok önemli yazıyı okumayanlar, Türkiye tiyatrosundaki çürümüşlüğün gerçek boyutunu asla algılayamazlar!)

Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz, Mustafa Demirkanlı'nın başlattığı "KINIYORUZ!" başlıklı iftira kampanyasını ameliyat masasına yatırıp irdeliyorlar!

ALİ ŞİMŞEK'İN KÜLTÜR-SANAT EDİTÖRÜ OLDUĞU BİRGün GAZETESİ TARAFINDAN SANSÜRLENEN HİLMİ BULUNMAZ'IN YAZISINI MUTLAKA, AMA MUTLAKA OKUYUNUZ, OKUTUNUZ!!!

Mustafa Demirkanlı'nın komutasında gerçekçiliğe, sosyalizme saldıran bir LİNÇ KAMPANYASI başlatanların kuyruğuna asla takılmayan bu dergiyi okuyunuz!

Adnan Tönel, saatini kirli tiyatro zamanına göre ayarlıyor!

Sayın Büktel'i, deyim yerindeyse, kurda kuşa yem etmeme kararlığında olan ve bu kararlılığı bir insanlık görevi, namus gereği sayan OYUN sitesi sunar!

"Sabahattin Eyuboğlu’nun hakkı Sabahattin Eyuboğlu'na"

"Taraf gazetesi sansürünün belgesi"

Benim, halkımın ve tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı emrindeki DT'nin beslediği dergiler tam zamanında çıkıyor mu?

A. Ertuğrul Timur, 3. Abdülhamid olmadığı, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı'nın etkisinde kalmadığı anlarda güzel şeyler yazıyor

St.Gallen kenti, bir kültür akşamına konuk oldu!