22 Ağustos 2008 Cuma

Özdemir Nutku çaresiz kalınca...

Profilo Alışveriş Merkezi'nde jüri başkanı olarak işe başladı!...

Coşkun Büktel'in özgün yapıtı Theope oyununa iftira atmakla ünlenen Özdemir Nutku, artık Liselerarası Tiyatro Buluşması jüri başkanlığı yapıyor. Türkiye tiyatrosunun çürümesini hızlandırıp, yok olmasına neden olan en önemli kişilerden Özdemir Nutku, özellikle Coşkun Büktel'in verdiği amansız savaşım sonucu zor durumda!...

İftiracılığı CD'yle belgelenen Özdemir Nutku'nun jüri başkanlığı yaptığı Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi sitesindeki haberi aktarıyoruz:


7. PAM ( PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ ) TİYATRO BULUŞMASI

7. PAM ( profilo alışveriş merkezi ) Liselerarası Tiyatro Buluşması 30 Mayıs 2008 tarihinde sonuçlandı. Prof. Dr. Özdemir Nutku’nun Jüri başkanlığını yaptığı bu yarışmada Beykoz Fevzi Çakmak Lisesinin hazırlamış olduğu, yönetmenliğini Hayrullah Kozak’ın yaptığı “Gılgamış Destanı” adlı oyun ödül törenine damgasını vurdu. Yarışmaya ilk defa geçen yıl katılan tiyatro kulübü bu anlamda Beykoz’u ilk defa temsil de etmişti. Bu yıl 352 okul arasından 32 finaliste seçilen Gılgamış Destanı adlı oyun ile “övgüye değer en iyi oyun ödülü”nü alan tiyatro kulübü bu yarışmanın en iyi iki ödülünden birisini hak etmiş oldu. Edebiyat öğretmeni Mustafa Özbaş ve Adnan Ustabaş geçtiğimiz yıldan beri yaz tatilinde dahi profesyonel bir eğitim alan oyuncuların bu başarılarının tesadüf olmadığını, ayrıca en iyi kostüm, en iyi erkek oyuncu, en iyi kız oyuncu adayı olarak da bu yarışmada yer aldıklarını belirtti. Ayrıca bu yarışmaya da pek çok özel okul ve güzel sanatlar lisesinin de katıldığını hatırlatmakta da fayda var.

Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi’ne ve Tiyatro Kulübüne 8.PAM Tiyatro Buluşmasında şimdiden başarılar dileriz.

(Kaynak: Fevzi Çakmak Lisesi)

***

Not: İftiracı Özdemir Nutku'yla işbirliği yaparak, bir yerde, iftirayı onaylayan diğer jüri üyelerinin adlarını veriyoruz:

Hülya Nutku, Uğur Demirpehlivan, Hilmi Zafer Şahin, Ümran İnceoğlu, Nilbanu Engindeniz, Yıldırım Bayazıt, Ayça Abana, Özer Tunca, Burcu Şeyben, Sebahat Çolakoğlu!...

(Bakınız: YeniliklerOnline)