21 Nisan 2009 Salı

3. Abdülhamid, hedef saptırıyor!

Sansür Makinesi Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) "Çaresizliğin Son Perdesini yaşıyor"!


Temiz yayıncılık yaparken destekleyip...

(Örnekse bakınız: "Çürümüşlüğü deşifre eden bir kampanya başlatan tiyatrom'u destekliyor, en küçük gelişmeyi bile okurlarımıza aktarıyoruz")

...kirli yayıncılığa geçtiğinde eleştirdiğimiz www.tiyatrom.com sitesi, iflas etmeden önce, oral seks yapan bir kadın fotoğrafının üzerine Coşkun Büktel fotoğraflarının montajlandığı Burak Caney'in sitesine destek vermişti.

Büktel'in fotoğraflarıyla "süslenmiş"(!) Burak Caney'in "yaratıcı zekasından"(!) fışkırmış olan görsel sanat şaheserlerini görmek isteyenler tıklayabilirler:

Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / "Seçme eserler"

***

Arşivden


Hilmi Bulunmaz
19 Mart 2008
(13 ay önce)

(...)

Ana sayfasını, oral seks yapan kadın fotoğrafları yayınlamış (Bakınız: "Burak Caney 'fotoğraf' sergisi!... / 'Seçme eserler'" / Ayrıca: tiyatrom) Burak Caney’in hizmetine sunan birinin; ("biz ana sayfamızı daha fazla kirletemediğimiz için açık yazamıyoruz.") sözlerine inanmamız olanaksız.

(...)

Bugün, Türkiye tiyatrosu çürüme noktasına geldiyse, bunda Sansür Makinesi Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) da payı var. Payı oranında cezasını çekti, çekiyor, çekecek. Ortada toplumsal bir suç varsa, bunun karşılığı toplumsal cezadır. Nasıl ki hukuksal suçun karşılığı hukuksal cezaysa, toplumsal suçun karşılığı da toplumsal cezadır. Bundan kurtulmak olanaksız. Kirlettiğiniz tiyatro dünyasından, tam anlamıyla çekilseniz de, bu cezadan kurtulmanız olanaksız. Bu ceza ertelenmez, başka kişilere yüklenilmez, hatta ölseniz bile, arkanızdan sürekli olarak gündeme gelir.

TIKLAYINIZ!