11 Nisan 2009 Cumartesi

A. Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) kankası Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın Yurtiçi Kargo destekli dergisi, yine çok geç yayınlandı

Sansür Makinesi Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) kankası Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı tarafından yayınlanan Tiyatro... Tiyatro... dergisinin Nisan 2009 sayısı, nihayet bugün (10 Nisan 2009) satışa sunuldu.

SIĞ ve SAĞ bir çizgide yayıncılık yapan derginin tanıtımını en kısa zamanda yapacağız. Yurtiçi Kargo destekli Tiyatro... Tiyatro... dergisinin yeni sayısında, yeni namına hiçbir şey yok. Temcit pilavı gibi, kanıksanmış konuları gündemde tutmaya çalışan dergi, hızla, hem de şimşek hızıyla iflasa sürükleniyor.

Yeni tiyatro dergileri yayınlandıkça, Demirkanlı tarafından yayınlanan Tiyatro... Tiyatro... dergisinin içinde bulunduğu küçük çember, daha da küçülüyor. Hızla bir nokta boyutunda küçülmeye doğru sürüklenen Demirkanlı'nın dergisini kurtarmak için cansiparane bir gayretle çalışan T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın çömezi T.C. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'le, AKP'li "artist başkan" Kadir Topbaş'ın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın başına atadığı Kazmacıbaşı Örhan Alkaya bile bu derginin iflasını engelleyemeyecekler. Her şeye karşın, biz, bu derginin iflasına dek, bu dergiyi tanıtmaya devam edeceğiz. Bu konuda çok kararlıyız! (HB)