11 Nisan 2009 Cumartesi

A. Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) ve Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın engellemek istediği Bulunmaz Tiyatro, SOLdan bakmayı sürdürüyor


Bulunmaz Tiyatro'dan; O. Akgül, H. Bulunmaz, T. Karaoğlu, M. Şahin ve K. Şimşek, tiyatro üzerine konuşuyorlar! 5.4.2009 from Cemal Bulunmaz on Vimeo.
Türkiye tiyatrosunda, profesyonel anlamda, Marksist kimlikli tek tiyatro olan Bulunmaz Tiyatro; Kültür Bakanlığı çanağı yalamayıp, Efes Pilsen tezgâhtarlığı yapmadığı gibi, Lions Ödülleri de almıyor. Bulunmaz Tiyatro, hiçbir kapitalistin kıçını yalamadan, kendi ayakları üzerinde durabilme yürekliliği gösterdiği için, gerici tiyatrocular tarafından aforoz ediliyor.

Başta, tiyatro yayıncıları Sansür Makinesi Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) ve Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı olmak üzere, her türden tiyatral gericinin engellemek istediği Bulunmaz Tiyatro, legal/illegal tüm saldırılara karşın, dimdik ayakta durabiliyor.

Oyunculuk Çalışmaları'nın yanı sıra, Yazarlık Kursu'na da önem veren Bulunmaz Tiyatro, yapay oyunculuk anlayışına karşı çıktığı gibi, düşünceden yoksun oyun yazarlarının karalama düzeyindeki pespaye oyunlarına da karşı çıkarak, devrimci ve Marksist işlevini yerine getiriyor.

Yazarlık Kursu'nun ücretsiz olduğu Bulunmaz Tiyatro'daki diğer etkinliklerin birçoğu da ücretsiz.

Herkesi, her zaman bekliyoruz...

Bulunmaz Tiyatro
Genel Sanat Yönetmeni
Hüseyin Hilmi Bulunmaz