30 Nisan 2009 Perşembe

Yalan makinesi, küfürbaz, linç çağrıcısı Demirkanlı'nın SIĞ ve SAĞ sitesi www.tiyatrodergisi.com.tr, Kazmacıbaşı'nı mezarlıkta bile yalnız bırakmıyor!

Yalan makinesi, küfürbaz, linç çağrıcısı Mustafa Demirkanlı'nın tiyatrodergisi.com.tr sitesinden sentetik bir Kazmacıbaşı haberi aktarıyoruz.


Yitirişimizin 30. Yılında Muhsin Ertuğrul, Mezarı Başında Anıldı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, tiyatromuzun büyük ustası Muhsin Ertuğrul’u, ölümünün 30. yıldönümünde mezarı başında andı. Anmaya İ.B.B. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Orhan Alkaya, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Müdürü Mehmet Acarca, Muhsin Ertuğrul’un eşi Handan Uran Ertuğrul, İ.B.B. Şehir Tiyatroları sanatçıları ve dostları katıldı.

Büyük ustanın ölüm yıldönümü olan 29 Nisan 2009 Çarşamba günü Saat 11.00’de Muhsin Ertuğrul’un Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan mezarı ziyaret edildi. İ.B.B. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Orhan Alkaya’nın konuşmasıyla başlayan anmadan sonra saygı duruşu gerçekleştirildi. Muhsin Ertuğrul’un dostları ve öğrencileri tarafından anılarının paylaşılmasıyla devam eden anma, Muhsin Ertuğrul’un mezarına karanfillerin bırakılmasıyla son buldu.

Dün, Muhsin Ertuğrul’un ölüm yıldönümü nedeniyle İ.B.B. Şehir Tiyatroları Sahneleri’ndeki bütün gösteriler öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve geleneksel anma mumları yakıldı. Etkinliklerin tamamı 29 Nisan 2009 sonrası bir kitap haline getirilecek. 26 Nisan - 03 Mayıs 2009 tarihleri arasına yayılan bu etkinlikler dışında, bu yıl 25 ncisi organize edilen, İ.B.B. Şehir Tiyatroları “Genç Günler” etkinliği, büyük ustanın ölümünün 30. yıldönümü anısına ithaf edildi.


.........................................Haber Giriş Tarihi: 30 Nisan 2009

(Kaynak: Yalan makinesi, küfürbaz, linç çağrıcısı Mustafa Demirkanlı'nın tiyatrodergisi.com.tr sitesi.)