18 Ocak 2015 Pazar

T.C.
İSTANBUL
NÖBETÇİ SULH CEZA HÂKİMLİĞİ'NE


Konu: Mustafa Demirkanlı yazısının kaldırılması 5651 S. Yasa 9. Madde

HAKARET, İFTİRA, SUÇ UYDURMA suçlarını içeren paragraflarını sunduğum ve kişilik haklarıma saldıran yazının kaldırılmasını istiyorum.

Suça meyilli zât Mustafa Demirkanlı kişilik haklarımı çiğnerken diyor ki:

1 - Kısa bir süre önce ERBİL'İN KANKASI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ benim yıllar önce mahkemelik olduğumuz KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN İBRAHİM KARAOSMANOĞLU ile fotoğraflarımızı yan yana yayımlayıp, tuhaf  tuhaf yorumlarla, taciz atışına başladı...

2 - Öfkesine yenilmiş, KANKASI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'ı devreye sokup saldırtmaya başlamış HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'ın aklına düşüvermemiş aniden, ERBİL GÖKTAŞ düşürmüş… 

3 - Her platformda TİYATRO… TİYATRO… DERGİSİ'ne saldırdın, densizliğine vererek ses çıkartmadım. doğrudan bana ve ÜSTÜN AKMEN'e saldırdın. Tiyatro insanlarına demediklerini bırakmayan HİLMİ BULUNMAZ'la sayfalar dolusu söyleşiler yayımladın. 

4 - DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR... HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ  rencide edilmeye çalışılarak yayın... Ayıptır… ATİLLA GÜRÇAY... Kimdir bu şahıs?  Ayıp etmişsin. 

5 - Yeni Tiyatro Yayın Yönetmeni ERBİL GÖKTAŞ ve yakın arkadaşı HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ yakın arkadaşlarının anlamsız ve çirkin yorumları hesapsızca tiyatro insanlarına saldıran...

6 - HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ ile kol kola, 25-30 YENİ TİYATRO DERGİSİ'nin HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'da ne işi var?

7 - ERBİL GÖKTAŞ'la akıl yürütüp, sözüm ona TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'ni, çok ama çok banal bir anlayışla aşağıladıklarını düşünüyorlar: YENİ TİYATRO DERGİSİ, TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'ni ezdi, demeye getiriyorlar. ERBİL GÖKTAŞ'la arkadaşı HİLMİ BULUNMAZ espri yapıyorlar!

8 - ERBİL GÖKTAŞ'ın KANKASI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ MAHKEMELİK OLDUĞUMUZ SAYIN İBRAHİM KARAOSMANOĞLU...  TUHAF TUHAF YORUMLARLA, TACİZ ATIŞINA BAŞLADI: ÖFKESİNE YENİLMİŞ KANKASI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'ı devreye sokup, SALDIRTMAYA BAŞLAMIŞ, HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'ın aklına düşüvermemiş aniden, ERBİL GÖKTAŞ düşürmüş… 

9 - Tuhaf olan ERBİL GÖKTAŞ'ın bu saldırılardan ne murad etmekte olduğu? NAZİF USLU'ya söylediğini HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'a da söyleyip, TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'ne SALDIRTMASI ne kadar komik ve ne kadar naçar bir durum! 

10 - Çok yazık. SAYIN İBRAHİM KARAOSMANOĞLU KANKAnın yayınlarından etkilenip TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ ilanlarını kesin, YENİ TİYATRO DERGİSİ'ne verin diyeceğini ummuyorsun... 

11 - SAHNE DERGİSİ'NE NEDEN SALDIRIYORLAR? KANKASI MARİFETİYLE SAHNE DERGİSİ YAYIN YÖNETMENİ ve şimdi de DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜR DANIŞMANLIĞI görevini üstlenen T. MURAT DEMİRBAŞ'a saldırı başlatılmış. ERBİL GÖKTAŞ'IN KANKASI, 6 yıl önceki KÜFÜRSÜZ YAYINCILIK çağrısı yapılan metni SAHNE DERGİSİ'nin sitesinde bulmuş, MAHKEME KARARIYLA KALDIRTMA KARARI ALMIŞ. 

12 - SULH CEZA HAKİMLİKLERİ NE GÖTÜRSENİZ KABUL EDİYOR!!! BUNU BİR BAŞKA YAZIDA DİLE GETİRMİŞTİM!!!!!!

13 - Eleştiri anlayışları… Ya da tehditleri… Bu kararı şöyle duyuruyor: DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ NEJAT BİRECİK'İN BAŞDANIŞMANI, HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'A HAKARET ETTİ! HAKARET yok... Bildiri T. MURAT DEMİRBAŞ'ın değil tüm yayıncıların ortak metni, 6 sene önce… Şimdi mi aklına geldi? Peki, neden DEVLET TİYATROLARI ve NEJAT BİRECİK başlıkta yer alıyor? Çok fazla ucuzlamıyor musunuz? 

14 - YENİ TİYATRO DERGİSİ Ocak ayında ilan almış DEVLET TİYATROLARI'ndan, İLANI KESERSENİZ HAA!!  diye parmak sallıyorlar.  Aman aman DEVLET TİYATROLARI ve GENEL MÜDÜR NEJAT BİRECİK çok korktu!.. Çok çocuksu, çok gereksiz, üstelik ayıp. 

15 - Kendini gazeteci sayıyorsan, MURAT DEMİRBAŞ meslektaşın sayılır. Dergiler silah değildir... Üzerine kalemle yazılan kağıt tomarlarıdır... 

16 - Kimse senin KANKANDAN korkmayacağı gibi, senin ciddiye aldığın kadar ciddiye almaz onu. O ilişkinde, onu arkana alarak kimseyi korkutamazsın, olsa olsa kendi kaliteni düşürür, karikatürünü yayarsın ortalığa diye defalarca söyledim ama sen 4. Kuvvet meselesini çok abarttın!

17 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI GENEL SANAT YÖNETMENİ ERHAN YAZICIOĞLU'NA NEDEN SALDIRILIYOR? MELİH ANIK'ın başlattığı, ERBİL GÖKTAŞ'IN KANKASI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'IN devam ettirdiği (MAALESEF NEDİM SABAN'IN DA BALIKLAMA ATLAYARAK MÜDAHİL OLDUĞU) TAM BİR KARALAMA KAMPANYASI karşısında suskun kalmak ERBİL GÖKTAŞ'a yakışmadı diyeceğim ama diyemiyorum. 

18 - Melih Anık'tan bir paragrafı yorumsuz olarak aktarıyorum. HİLMİ BULUNMAZ ile bir araya gelmedim. ERBİL GÖKTAŞ ile görüşürken onun BULUNMAZ'ı araması nedeniyle GÖKTAŞ'ın telefonundan, kısa nezaket cümleleri ile bir konuşma geçti aramızda. Çeşitli konularda  mesajlaştık.” (MELİH ANIK) 

19 - ERBİL GÖKTAŞ'ıN yakın arkadaşı HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'la muhabbeti… İlişkilerini kontrol et, galalarda karşılaşıp, el sıkıştığın insanlara aşağıdaki fotoğrafta gülücükler saçtığınız arkadaşın HAKARET edip duruyor, rahatsız oluyorsan yapma de (Hele hele yukarıda açıkladığım gibi, yönlendirme zaten) seni dinlemiyorsa ilişkine mesafe koy ki samimi olduğunu anlasın insanlar. 

20 - Sonuçta ne istersen onu yap ama KİMSEYİ SALAK YERİNE KOYMA. Eleştiriyi herkes (hoşuna gitmese de) kabul eder ama hakareti asla, hele hele bu UCUZ TEHDİTLERE KİMSE PABUÇ BIRAKMAZ. Bu yapının parçası olmaktan vazgeç artık, biz ayrılıyoruz; boşluğu doldurmaya çalış, eleştir, kavga et, yanlış yap, ÖZÜR DİLE, gerekirse yargılan, CEZA AL, yazıların yayından kaldırtılsın, dergin toplatılsın. Bunların hepsi, gazeteciliğin doğasında var… Sana anlatmaya çalıştığım açık ol, samimi ol, KAPALI KAPILAR ARDINDA KÜÇÜK HESAPLAR YAPMA, gazeteciliğin onurunu ayaklar altına alma, aldırtma.

DELİL: http://www.tiyatrodergisi.com.tr/?p=3736

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim... 19 Ocak 2015


TALEP EDEN
HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ


T.C. KİMLİK NO: 50482204038
ADRES: Ali Baba Türbe Sk. No: 5/8-9-12 Çemberlitaş Eminönü / Fatih
TELEFON: 0532 642 88 57
E-POSTA: tiyatroyun@gmail.com

***

TALEP EDİLEN
MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI
(YFK Yapım Yayıncılık Tic. ve San. Ltd. Şti., Gülhan Avşar Demirkanlı, Ayşe Lebriz Berkem, Kerem Kurdoğlu, M. Melih Korukçu, Robert Schild, Sündüz Haşar, Enver Aysever, Levent Üzümcü, Nihal Kuyumcu, Selçuk Yöntem, Şenay Gürler, Pınar Erol, Damla Cangül, Gürol Tonbul, M. Nurkut İlhan)
T.C. KİMLİK NO: 37210675438
ADRES: Reha Yurdakul Sok. No: 28/1 Billur Ap. Şişli / İSTANBUL
TELEFON: 0212 216 75 20  / 0212 233 16 26-44
FAKS: 0212 233 16 07
E-POSTA: tiyatrodergisi@gmail.com

EKLER:
1 - Delilin fotokopi çıktısı...
2 - Delilin İnternet'te yaygınlaştırıldığını kanıtlayan belgeler...