18 Ocak 2015 Pazar

T.C.
İSTANBUL
NÖBETÇİ SULH CEZA HÂKİMLİĞİ'NE


Konu: Mustafa Demirkanlı yazısının kaldırılması 5651 S. Yasa 9. Madde

HAKARET, İFTİRA, SUÇ UYDURMA suçlarını içeren paragraflarını sunduğum ve kişilik haklarıma saldıran yazının kaldırılmasını istiyorum.


Suça meyilli zât Mustafa Demirkanlı kişilik haklarımı çiğnerken diyor ki:

Yukarıda kısaca değindik, elmas kalemleri uluslararası tacirliği, kuyumculuk yapıyor, yanında yaklaşık yüz kişi çalıştırıp, artı emekle servetine servet katıp, dünyayı geziyor 3 gün önce Kenya'dan döndü Siz turistik gezi sanıyorsunuzdur muhtemelen Oğlu Afrika'da fink atıyor O açlıktan ölen çocukların Afrikası'nda Kanlarını da alıp getiriyor mu bilemem ama emeklerini, öz servetlerini uluslararası ortaklarıyla birlikte burjuvaların hizmetine sunmak için el koyduğu kesin. 

"Kindar bir o kadar da çirkinsiniz." Evet, Hilmi Bu nasıl bir kin? Tiyatro anlamında üretimsizliğin altında kalarak, kendi işine bakmadan / bakamadan başarılı insanlara kin kusmak nasıl bir kindir? Hem de Hilmi'nin tanımları kendini de doğrudan ilgilendirmesine rağmen.  Sosyalist elmas kalemleri uluslararası taciri İnsanda azıcık utanma olur, ne mümkün

"Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için emekçi halkın iktidar düşlerini kirleten burjuva imgecisi" öfkemi durduramadığım bir şahsiyet  iki yüzlü ve kindar tavrını teşhir edeceğim, Can Dündar, "Meral gibi yazamayan, tarihe meydan okuyamayan, kabaramayan kel Fatmalar! Siz, "Ölülerinizi hayırla yad ediniz" buyruğunu dahi çiğneyecek kadar kindar, bir o kadar çirkinsiniz; yuh olsun!" demiş, ne güzel demiş.

Can'ın altını çizdiği yeteneksizlerden bir olan Hilmi Bulunmaz da tıpkı yıllar önce Mehmet Abi'nin (Akan) ardından yaptığı gibi, Meral'in ardından da kinini kustu, Haber Vaktim'den alıntılar yaparak, bazı bölümlerin altını çizerek, kırmızı yaparak Haber Vaktim'i desteklemiş, bizim elmas kalemleri uluslararası taciri sosyalist Hilmi Bulunmaz. Bu şahsiyetlerin ölüm kadar acı bir gerçeğe bile saygıları olmadığı gibi, ahlakları da yoktur. (Hilmi Bulunmaz) Meral, emperyalizmin temel metaı olan, yoksul ülkelerin kanını emen elmas madeninin peşinde mi koşmuş? Meral, elmas kalemleri satmak için birçok ülkede şirketler açıp, ortaklıklar mı yapmış? Hilmi Bulunmaz ne yapıyor? Kindarsınız ve bir o kadar da çirkinsiniz

Mustafa Demirkanlı

DELİL: http://www.alasayvan.com/tiyatro-ve-skec-arsivi/436059-haset-ile-ilgili-skec-metni.html

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim... 19 Ocak 2015


TALEP EDEN
HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ


T.C. KİMLİK NO: 50482204038
ADRES: Ali Baba Türbe Sk. No: 5/8-9-12 Çemberlitaş Eminönü / Fatih
TELEFON: 0532 642 88 57
E-POSTA: tiyatroyun@gmail.com

***

TALEP EDİLEN
MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI
(YFK Yapım Yayıncılık Tic. ve San. Ltd. Şti., Gülhan Avşar Demirkanlı, Ayşe Lebriz Berkem, Kerem Kurdoğlu, M. Melih Korukçu, Robert Schild, Sündüz Haşar, Enver Aysever, Levent Üzümcü, Nihal Kuyumcu, Selçuk Yöntem, Şenay Gürler, Pınar Erol, Damla Cangül, Gürol Tonbul, M. Nurkut İlhan)
T.C. KİMLİK NO: 37210675438
ADRES: Reha Yurdakul Sok. No: 28/1 Billur Ap. Şişli / İSTANBUL
TELEFON: 0212 216 75 20  / 0212 233 16 26-44
FAKS: 0212 233 16 07
E-POSTA: tiyatrodergisi@gmail.com

EKLER:
1 - Delilin fotokopi çıktısı...
2 - Delilin İnternet'te yaygınlaştırıldığını kanıtlayan belgeler...