12 Nisan 2013 Cuma

Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın DEDE HUKUK VE DANIŞMANLIK şirketi ilginç!


Dede Hukuk Bürosu - Av. Abdurrahim Dede

Adres: Tel : Faks: E-Mail: Karanfil Cad. No:24 Levent / İstanbul Ofis             0 (212) 282 40 65       (PBX)             0 (212) 270 67 40       dedehukuk@dedehukuk.com.tr 

Dede Hukuk Bürosu, 2001 yılında İstanbul'da Av. Abdurrahim Dede tarafından kurulan Dede Hukuk Bürosu kurulduğu günden bu yana büyüyerek bugün her biri konusunda ülkemizin önde gelen hukukçularından oluşan danışmanları ve 22 kişilik avukat, stajyer ve idari personeli ile sadece ülkemizde değil yurt dışında da kendine önemli bir yer edinmeyi başarmış bir büro haline gelmiştir. Dede Hukuk Bürosu, Türkiye'nin birçok ilinde birlikte çalıştığı danışman hukuk bürolarının yanında yurt dışında da çeşitli hukuk büroları ile işbirliği içerisindedir. Bu bağlamda, büromuz hali hazırda gerek yurt içi ve gerekse de yurt dışı menşeli müvekkillerine etkin şekilde hizmet vermektedir. Dede Hukuk Bürosu, "Global Credit Solutions (GCS Group)" Türkiye temsilciliği olan "DAT Consultancy" ile yaptığı işbirliği ile Avustralya, Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Amerika kıtalarında bulunan 83 ülkede müvekkillerimize, dava açmak, ihtarname göndermek, alacak tahsili için sulh görüşmeleri yürütmek dahil bir çok hukuki çözümler sunmaktadır. 

Türkiye'de uluslararası problemler ile ilgili en geniş manada çözüm üreten tek ofistir. Dede Hukuk Bürosu, mevcut müvekkil profili, konsolosluk hukuk danışmanlığı, eğitim, sağlık, tekstil, yatırım, turizm, perakende, gayrimenkul ve taşımacılık sektörleri gibi alanlarda faaliyet gösteren yerel ve uluslararası şirketler ve şahıslardan oluşmaktadır. Müvekkillerimizin işlerinin farklı nitelikte olması nedeniyle, büro içerisinde konusunda deneyimli avukatlardan oluşan çeşitli departmanlar kurulmuştur. Dede Hukuk Bürosu, genç, dinamik ve deneyimli ekibiyle, hukuki uyuşmazlıkları sadece dava / takip açma yoluyla değil, sulh ve uzlaşma gibi alternatif yöntemleri de deneyerek çözüme ulaştırmayı ve çeşitli koruyucu avukatlık tavsiyeleriyle müvekkillerini bilgilendirerek uyuşmazlığı daha ortaya çıkmadan önlemeyi hedeflemektedir. 


***


Av. Abdurrahim Dede 


Abdurrahim Dede, ilk ve ortaöğrenimini Yunanistan İskeçe'de yaptıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1989 yılında mezun olmuştur. Hukukçuluğunun yanı sıra fuarcılık, sağlık, gıda, plastik ve madencilik alanlarda faaliyet gösteren şirketlerin yönetim kurullarında görev almıştır. Av. Abdurrahim Dede, Batı Trakya Türkleri ile ilgili çok sayıda siyasi ve edebi kitabın yazarıdır. Bu eserlerden, "Rumeli'nde Bırakılanlar""Azınlıklar Ezilmemeli","İnhanlı Destanı", "Batı Trakya Manileri""Batı Trakya Türkleri'nde Şamanizm Kalıntıları""Rodoplarda Pomaklar""Batı Trakya Türk Folkloru""Balkanlar'da Türk İstiklal Hareketleri" isimli kitapları yayınlanmıştır. Başta "Akın Gazetesi" olmak üzere, pek çok azınlık gazetesinde ve Türkiye'de yayımlanan "Zaman Gazetesi"nde, gerek kendi ismiyle gerekse de mahlas isimleriyle, deneme, araştırma, şiir ve makaleleri yayınlanmıştır.


(Kaynak: Hukuk Büroları)