10 Mart 2008 Pazartesi

Nesin Vakfı'nı destekleyelim

Yolunuz Kadıköy'e düşerse, Nesin Vakfı'nın işlettiği dükkana uğrayıp birşeyler satın alın. Satın alacağınız şeyler, mutlaka yararınıza olacak. Sadece sizin değil, insanlığın da yararına olacak. Nesin Vakfına ait dükkanı tanıtan metni, Nesin Vakfı sitesinden aktarıyoruz:


Dükkân (ana sayfaya dön)

Müjdat Gezen dostumuz Kadıköy'de yaptırdığı yeni tiyatrosunun alt katında bize bir mekân sundu. Mekânı Nesin Yayınevi işletiyor.

Mekânda Vakıf ürünlerimizi bulabilirsiniz:

* Aziz Nesin ve Ali Nesin kitapları

* Seramiklerimiz (Seramikçimiz Saliha Kartal'ın ve çocuklarımızın eserleri, yakınlarına özgün hediyeler almak isteyenler için birebir)

* Çocuklarımızın resimlerinden yapılmış kartpostallar

* Vakıf'ta organik olarak yetişen sebze ve meyveler ve bunlardan yaptığımız yan ürünler (reçel, salça vb.)

* Vakf'ın ineklerinin sütü ve sütten yaptığımız peynir, kaymak, yogurt gibi yan ürünler (bu ürünler için sipariş vermenizi öneririz.

* Ayrıca dükkânımızda, Nâzım Hikmet, Ruhi Su, Türk Matematik Derneği gibi dost kurumların ürünlerini bulabirsiniz. Örneğin Tarık Akan'ın kitapları, Ruhi Su'nun CD'leri, Matematik Dünyası dergisi vs.

Adres: Bahariye Caddesi, Kırtasiyeci sok. Müjdat Gezen Tiyatro Pasajı, zemin kat. no. 16 (Boğa heykelinin karşısından Bahariye caddesine girildiğinde sağdaki ilk sokakta... Pasaj 30 metre ileride sokağın sol kanadında bulunmaktadır. Pasajın en alt katındayız. Telefon: 0216 337 20 73