10 Mart 2008 Pazartesi

Orospu çocukları TODER'e saldırıyor!

Yukarıdaki fotomontaj, orospu çocukları tarafından yapılmıştır!
(Orospu çocuklarının diğer fotomontajları için TIKLAYINIZ)


İftiracı Özdemir Nutku, Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı, Sansür Makinesi 3. Abdülhamid'in destekleri sayesinde ayakta durmaya çalışan orospu çocuklarının tetikçisi İftira Makinesi Burak Caney, Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'a karşı sürekli olarak iftira attı. Her iftirasını tokatlayarak yanıtladık. (Bakınız: Büktel, "HESAP SORUYORUZ!" ve Bulunmaz, "Bir iftiranın bataklık anatomisi!") Değerli insan Ulvi Alacakaptan, bu iftira sürecinde, orospu çocuklarından yana değil, gerçeklerden yana tavır aldı. Salt bu yüzden Ulvi Alacakaptan'ın kişiliğinde, önemli bir oyunculuk örgütü olan TODER'e saldırmaya başlayan orospu çocuğu Burak Caney'in saldırısını, okurlarımıza sunuyoruz:


"TODER DALGA MI GEÇİYOR?

Harbiye Şehir Tiyatrosu önünde Dozerler yıkımda. Sanatçılar kendiliğinden eylem hazırlığında. Peki bu arada en büyük oyuncu derneğinin başkanı bu konuda ne düşünüyor? Hiiiçç şarkılı kantolu kostümlü eğlenceye hazırlanıyor.

TODER Tiyatro Oyuncuları Derneği Başkanı Ulvi Alacakaptan adeta dalga geçiyor.
Uzun süredir gündemde olan konu nihayet somutlaşmaya başladı ve dozerler harekete geçti. Harbiye'de yıkım başladı. 30 Mart itibarıyla da Muhsin Ertuğrul Sahnesi yerle bir edilmiş olacak. Sanat dünyası bundan son derece tedirgin. Öyle ya Tiyatro için anıt bir eser "Güzellikler evi" yerle bir edilecek. Binanın bina olarak değeri bir yana burası yüzlerce tiyatro oyuncusunun da barınağı, aşevi, işevi, her şeyi.

Peki tiyatroyu ve tiyatro oyuncularını bu derece ilgilendiren bir konuda ülkenin en büyük Tiyatro Oyuncuları Derneği olduğunu iddia eden TODER ne karar aldı? Yıkıma karşı direnecek mi?

TODER'in bir karar aldığını duymadık. Zaten en baştan beri bu konuda tek sesi çıkmayan tiyatro örgütü de TODER olmuştu. Ama 30 martta Harbiye'ye kepçeler indirilmeye hazırlanırken 27 mart dünya tiyatro gününde TODER'in oldu bitti başkanı Ulvi Alacakaptan eğlenceye dansla kantoyla kostümle şarkıyla tahtabacaklarla karnavala hazırlanıyor.

Bütün tiyatro dünyası AKM önünde eylemden söz ederken bakın TODER başkanı (!) Ulvi Alacakaptan'ın planları arasında neler varmış...

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNDE TAKSİMDEYİZ Gerekli izinler alındı tiyatrocularla meslektaşlarımızla 27 Mart'ta saat 13te Galatasaraydan Taksim'e bir Şenlik Yürüyüşü yapıp Cumhiriet anıtına çiçekler bırakıyoruz. Arkadaşlar kardeşler hepinizi oyun kostümleri ve güzelim makyajlarınızla bekliyoruz, Tiyatro gurupları ekipler kendi flama ve afişleri ile katılır oyun broşürleri afişler ve hatta gönülden koparsa davetiyeler dağıtırlarsa çok şık olur. Tahtabacaklara ateşyutanlara curcunabaz ve perendebazlara da açık yürüyüşümüz. Bir de müzik olursa İstiklal Caddesini çınlatırsa ala olur. Ayrıca Galatasaray ve Taksim Gezi Meydanı na sahneler kurup oyunlar oynamayı da düşünüyoruz Bizim aklımıza gelen gelmeyen her türlü katkınıza açığız arayın bizi derneğinizi. TODER in 21.yaşında 27 mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü şenlikle şadımanlıkla kutlayalım Haydi Herkes Işıkların Altına Ulvi Alacakaptan TODER Tiyatro Oyuncuları Derneği başkanı (Kaynak : tiyatrom.com )

Arayın bizi... derneğinizi... Ha derneğiniz sizi aramaz, siz eylem mi yapıyorsunuz tınmaz, sizin salonunuz başınıza mı yıkılıyor duymaz.. Bir de küçük not eklemeyi unutmuş Alacakaptan.. Gelirken bu yılki aidatlarınızı da yanınızda getirmeyi unutmayın malum dernek hiç bir iş yapmasa da kırtasiye masrafları var!...."

***

Not: Orospu çocuklarına güvenmediğimizden, Ulvi Alacakaptan'a attıkları pisliği, belgelemek için sitemize taşıdık. Çünkü sürekli olarak, yazdıklarını kaldırıp silebiliyorlar. Eğer silmezlerse, orospu çocuklarının sitesinden okumak için TIKLAYINIZ)