18 Aralık 2008 Perşembe

Tiyatroya bulaşan Denizli de tembelliğe alıştı

Foto: Sağında Coca-Cola, solunda iddaa reklamları bulunan kişi Tiyatro... Tiyatro... dergisinin yeni editörlerinden Mustafa Denizli.

"Tiyatro... Tiyatro... Dergisi 41 İnisiyatifi Editörler Kurulu"nun sekizinci üyesi Mustafa Denizli, bir yandan Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü sürdürürken, diğer yandan da adaşı Mustafa Demirkanlı'nın dergisine destek sunuyor.

Bu hafta Galatasaray'la oynayacak Mustafa Denizli'nin takımı Beşiktaş, derbiye farklı bir anlayışla hazırlanıyor. Milliyet gazetesindeki konuyla ilgili haberi okuyunuz:


Denizli'den sürpriz karar


Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, pazar günü oynanacak derbi öncesi şaşırtıcı bir karara imza attı ve futbolcularına maça üç gün kala izin verdi.

Hafta başında da oyuncularını dinlendiren Denizli, böylece geldiğinden bu yana ilk kez bir haftada takımına iki gün izin vermiş oldu. Denizli'nin karara gerekçe olarak da "Futbolcularımın dinlenmelerini ve maça daha iyi konsantre olmalarını istiyorum" açıklamasını yaptığı bildirildi. Siyah-Beyazlı takımın hocasının Galatasaray maçında sahaya süreceği onbiri ise belirlediği öğrenildi.

Kalede Rüştü'yü görevlendirecek olan Denizli'nin defansta Ali Tandoğan, Zapotocny, Gökhan, Ekrem; orta sahada Holosko, İbrahim Toraman, Cisse, Tello; önlerinde Delgado, ileride de Nobre'yi oynatacağı bildirildi.

(Kaynak: Milliyet)