25 Ağustos 2007 Cumartesi

Kaçak güreşen Internet teröristleri!...

tiyatronline (tiyatroonline@gmail.com) adresi kullanılarak, kimliksiz iki e-posta aldık... Adını yazabilecek yüreğe sahip olmayan kişi yada kişiler tarafından yazılmış, iki e-postayı arka arkaya yayımlıyoruz. Kimliksiz, kişiliksiz, düzeysiz... kişi yada kişilere yanıt verecek değiliz. Ne zaman ki, kimlik sahibi olduklarını gösterebilirlerse, gereken yanıtı vereceğiz!...


Sen Salaksan biz Ne yapalım ?!.


Atatürk Kültür Merkezi Devletin binası ve komplike bir kültür merkezi. İçinde yüzlerce işçinin çalıştığı atölyeler var. Marangozlar butaforlar dekorcular. Ayrıca TSM Korosu, Opera Bale ve daha bir sürü sanat dalı orda barınıyor. Yönetim binaları memurlar vesaire.

Yani Atatürk Kültür Merkezi Kültür Bakanlığının yarısı gibi bir şey.

Diğeri Taksim sahnesi ise sadece bir salon ve zaten sahibi devlet değil. Devlet Tiyatroları orda kiracıydı çıkarılacağı çoktan belirlenmişti. Taksimde zaten AKM de üç tane sahnemiz olduğu için (Büyük salon, oda tiyatrosu, Aziz Nesin sahnesi) Taksimde birde kiracı olarak sahneyi tutmak yerine başka bir yerde sahne açmak daha mantıklıydı. Burası boşaltılacağı içinde Cevahir sahnesi açılmıştı çoktan kullanılmaya da başlandı. Bir iki ay daha durulabilirdi gerek duyulmadı boşaltalım kararı aldık. Zaten çok önceden kararlaştırılmış ve karşılıklı rıza ile boşaltılan kiracı olunan salonla AKM yi kıyaslayacak kadar salak biri ne kadar ciddiye alınırsa ben aldım cevap veriyorum işte...

AKM yıkılacak diye düğün bayram yapmıştın şimdi Taksim'de devletçimi kesildin?! Başkası yazmadı ben yazıyım uyanıklığı yaptın aklınsıra öyle mi? A be salak bir düşün başkası neden yazmamış olabilir diye de ondan sonra oturup yaz.


çok biliyordun da


Arkadaşlar yıllardır kapalı duran salonu alıp kendi imkanlarıyla yıllar sonra yeniden açıyor başka biri alıp burayı bar da yapabilirdi masaj salonuda yapabilirdi ozaman ne yapacaktın?

Çok biliyordunda neden akıl edip sen para kıyıp orayı alıp açmadın? adınıda ister fakir baykurt koyardın ister hilmi bulunmaz.

şimdi kendi kendine konuş dur çokbilmiş şey