9 Mart 2009 Pazartesi

Mehmet Tekkanat bildiriyor




NİKAHSIZ KADIN BAŞKANA TALİP OLDU!
.
.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a evlilik teklifi!
.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Toplu Nikah Töreni”nde sürpriz bir gelişme oldu ve başkan Macit Özcan’a evlilik teklifi yapıldı.
.
Mersin Büyükşehir Belediye Tiyatrosu oyuncuları Mehmet Tekkanat, Ahmet Aksoy ve Zuhal Hocaoğlu; günün anlamına uygun bir skeçle törene renk kattılar.
.
Nikahsız yaşayan ve 12 çocuklu bir kadını canlandıran oyuncu, kendisine resmi nikah kıymayan kocasını salonu dolduran seyircilere şikayet etti. Nikahsız yaşamak zorunda kalan kadınların dramını eğlenceli şekilde anlatan oyuncular seyircileri kahkahaya boğdu.
.
Nikah isteyen karısına kocanın verdiği “ zaten önlem alınmazsa bu gidişle milletten ümmete döneceğiz, o zaman nikaha da gerek kalmayacak” şeklindeki yanıt, dakikalarca alkışlandı.
.
Israrla nikah isteyen kadının haline üzülen Başkan Macit Özcan da oyuna katılarak, nikahsız çiftlerin nikahını kıymayı teklif etti.
.
Nikah masasına geçen başkan ve çift, alkışlar arasında nikah törenini gerçekleştirirken, adamın resmi nikahlı eşi salonu bastı ve adamı kolundan tuttuğu gibi salondan çıkardı.
.
Boşta kalan nikahsız kadın, son bir hamleyle başkan Macit Özcan’a evlilik teklifi yapınca salon kahkahadan kırıldı.
.
Eğlenceli geçen skeçten sonra toplu nikah töreni gerçekleşti.
.
(Ayrıca bakınız: Mehmet Tekkanat)