8 Mayıs 2009 Cuma

Vandallar, Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'la ilgili olarak yazdıklarını sürekli sildikleri için, onların arşivini de biz tutmak zorunda kalıyoruz!

ARŞİVDEN


Mustafa Demirkanlı
17 Mart 2008


Büktel'in Saçmalıkları
Neden bu linki sunuyorum? Sırça köşke çıkıp, elle tutulur –doğru veya yanlış- hiçbir şey üretememiş, kendi hayal dünyalarında önüne gelen herkese küfreden Coşkun Büktel ve onun kuyumcu arkadaşını, hiçbirimizin yapamadığı bir kararlılıkla gözler önüne seren Burak Caney’in çabalarına teşekkür için sunuyorum. Her ne kadar bugüne kadar kendisini fiziki olarak tanıma şansımız olmasa da, her ne kadar zaman zaman yaptığı yayıncılığa itirazlarımız olsa da, zaman içinde Büktel ve kuyumcu arkadaşının üslubundan sıyrıldığı için ve son saptamasını önemsediğimiz için, Büktel’in daha iyi tanınması ve kavranması için bu yazının okunmasını öneriyoruz. İki şey dikkatmizi çekti; kendilerine gelen maili okurlarından saklamaları -yani sansürlemeleri- ve Büktel'in oyunu sahnelensin umuduyla, Başbakan Erdoğan'ı bile "demokrat" tanımına ısrarla sokmaya çalışmaları, yani Büktel'in demokratlığının (!), muhalifliğinin (!) tanınması için. Ben kendi adıma sıkılmış ve ilgimi kesmiştim ama biri çıktı, eksik kaldığımız yeri tamamladı.

Coşkun Büktel yorumu için… tıklayınız.
(Bulunmaz'ın notu: Bu linki boşuna tıklamayın! Burak Caney, sadece bu yazıyı değil, sitelerini de sildi!)

Kaynak: Demirkanlı, "Büktel'in Saçmalıkları"
(Bulunmaz'ın notu: Bu linki de boşuna tıklamayın! Demirkanlı, Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'la ilgili yazdığı yazıların birçoğunu sildiği gibi bu yazıyı da silmiş!)